BADKAMER REFIT

3 stappen, snelle en eenvoudige montage

mix & match!

Badkamer opknappen zonder tegels verwijderen: vloeren
prefab badkamers / badkamer renovatie Saniskill druppel1. Kies je vloer
Badkamer opknappen zonder tegels verwijderen: wanden
prefab badkamers / badkamer renovatie Saniskill druppel1. Kies je wanden
Badkamer opknappen zonder tegels verwijderen: plafond
prefab badkamers / badkamer renovatie Saniskill druppel1. Kies je plafond

Badkamer opknappen zonder tegels verwijderen?

Transformeer jouw badkamer met onze op maat gemaakte renovatie. Onze uitgebreide collectie badkameroppervlakken biedt diverse materialen om uit te kiezen, zodat je naar hartenlust kunt mixen en matchen. Of je nu een plafond wenst of niet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je heeft de kans om jouw droom badkamer werkelijkheid te maken.

Zeg vaarwel tegen vlekken en krassen met onze hoogwaardige materialen. Geniet van schoonheid en kies voor kwaliteit en duurzaamheid bij jouw badkamer renovatie. Ervaar comfort en veiligheid met onze geavanceerde materialen. Verwen jezelf met het comfort dat je verdient, zonder concessies te doen aan waterdichtheid en antislip prestaties.

Wij bieden niet alleen hoogwaardige materialen, maar leveren ook het nodige sanitair en accessoires om jouw badkamer renovatie tot leven te brengen. Maak je klaar om te genieten van een badkamer die werkelijk jouw persoonlijke stijl en smaak weerspiegelt. Transformeer jouw badkamer met onze op maat gemaakte upgrade en ervaar het verschil.

topklasse vloeren met vele mogelijkheden

Bent u op zoek naar een perfecte oplossing voor uw badkamer renovatie? Onze innovatieve oplossing voor vloeren van topklasse biedt vele opties om uw badkamer te transformeren. Gemaakt van lichtgewicht materialen, is de installatie een fluitje van een cent. Extra overstroming barrière-opties zorgen voor gemoedsrust. Kies uit standaard afmetingen (90cm x 90cm) of oversized (tot 298cm) en pas gemakkelijk aan naar de gewenste lengte. Onze veelzijdige vloeren kunnen zelfs de plaatsing van de afvoer bovenop de constructievloer accommoderen en voldoen aan de hoogste internationale normen: krasbestendig, brandveilig, antislip en met een indrukwekkende akoestische demping.

realiseer de perfecte badkamer met onze op maat gemaakte panelen

Creëer de perfecte badkamer met onze op maat gemaakte wandpanelen. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium, schuim en PVC, zijn onze panelen verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs om bij jouw stijl te passen. Met uitsparingen, verstekhoeken en kopzagen voor eenvoudige installatie kun je de panelen aanpassen aan jouw wensen. Of je nu een complete badkamer renovatie of een kleine update nodig hebt, onze wandpanelen bieden veelzijdige oplossingen voor iedere badkamer. En je bevestigt de wandpanelen gewoon tegen de bestaande muur. Dus, je kunt je badkamer opknappen zonder tegels verwijderen.

een sterk plafond in ontelbare variaties

Onze sterke constructie van plaatmaterialen zorgt voor een mooi en veilig plafond in ontelbare variaties. Onze plafonds worden geleverd met uitsparingen voor verlichting en ventilatie. We kunnen zelfs verlichtingsopties bieden in overleg met jouw elektricien. Kies uit onze uitgebreide collectie de perfecte kleur en het ontwerp om jouw badkamer te pimpen.