PREFAB BADKAMER

geniet van de perfecte prefab badkamer

transformeer jouw badkamer met modulaire oplossingen

Ontdek onze innovatieve modulaire oplossingen om jouw badkamer te transformeren. Met lichtgewicht materialen is de installatie een fluitje van een cent en bieden onze extra overstromingsbarrière-opties gemoedsrust. Kies uit standaardafmetingen of extra grote afmetingen, pas eenvoudig aan naar de gewenste lengte en stem de hellingpositie af op jouw specifieke projectbehoeften. Onze veelzijdige prefab oplossingen kunnen zelfs de afvoerplaatsing bovenop de constructievloer accommoderen.

creëer jouw perfecte badkamer met prefab vloeren, wandpanelen en plafonds

Transformeer jouw badkamer met onze prefab vloeren, wandpanelen en plafonds. Gemaakt van hoogwaardige materialen en aanpasbaar aan jouw specificaties, bieden onze modulaire oplossingen een eenvoudige installatie. Kies uit een breed scala aan kleuren en ontwerpen om jouw stijl aan te vullen en geniet van een snelle, eenvoudige en kosteneffectieve badkamertransformatie met onze prefab oplossingen.

innovatie & samenwerking

Bij Saniskill draait alles om samenwerking. We denken met u mee, bespreken oplossingen en alternatieven, en creëren een uniek projectvoorstel met slechts een plattegrond als vertrekpunt. Van technische tekeningen tot 3D renders en begrotingen, wij vertalen uw visie naar tastbare resultaten. Als dé specialist in ontwerp, productie en levering van vloeren, wanden en plafonds voor sanitaire ruimtes, bieden wij ook turn-key badkamerprojecten, compleet met sanitair en on-site montage.

van corporatie tot glamping

Onze klantenkring varieert van hotels en woningcorporaties tot festivals en outdoor recreatie (glamping). Ervaringen die uw unieke concept kunnen verrijken.

van wens naar realisatie, efficiënt en modulair

Samen bespreken we uw wensen, vertalen deze naar conceptschetsen en begrotingen. Materialen en ontwerpen worden tastbaar met prototypes van de gewenste badkamer of vooraf geproduceerde materialen. Dankzij prefab modulaire systemen en wandpanelen, die traditioneel tegelwerk vervangen, verkorten we de montagetijd aanzienlijk.

Saniskill levert klantspecifieke oplossingen en een uitgebreid assortiment standaardproducten, toegepast in zowel modulaire als refit bouwsystemen.

modulair bouwen, snel en slim

Onze modulaire oplossingen zijn ideaal voor situaties waarin de badkamer of douche vrij in de ruimte wordt opgebouwd, met minimaal 4 centimeter afstand tot de bestaande wand. Onze modulaire douches en badkamers worden flat-packed op pallet aangeleverd en zijn doorgaans binnen 6 uur opgebouwd. Prefab composiet wandpanelen, vloerdelen en plafonds met slimme klikverbindingen zorgen voor een snelle en eenvoudige montage. Kies voor Saniskill en bouw aan de toekomst van efficiënt, modulair bouwen.