REFERENTIES

  • citizenM Washington DC Capitol (contractor: Smeulders Interieurgroep), 244 rooms
  • citizenM Boston North Station (contractor: Smeulders Interieurgroep), 265 rooms
prefab badkamers / badkamer renovatie Saniskill druppelcitizenM hotel group

CitizenM hotels hebben een eigen specifieke ontwerpstijl voor hun badkamers, die verschilt van andere hotels. Debadkamers in citizenM hotels zijn ontworpen om zo compact en efficiënt mogelijk te zijn. Dit betekent dat er slim gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte, en dat er bijvoorbeeld geen bad aanwezig is. In plaats daarvan is er een doucheruimte. Het ontwerp van deze hotel badkamer is modern en strak. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en er is veel aandacht besteed aan de afwerking en details.

CitizenM hotels hechten veel waarde aan duurzaamheid en het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Daarom is deze hotel badkamer ontworpen met oog voor duurzaamheid en energie-efficiëntie, bijvoorbeeld door het gebruik van waterbesparende technologie en energiezuinige verlichting.

Slimme technologie

In de badkamers wordt gebruik gemaakt van slimme technologie. Zo kunnen gasten de licht- en geluidsinstellingen van de badkamer aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren, en zijn er touchscreen-panelen aanwezig om bijvoorbeeld de watertemperatuur en de luchtvochtigheid te regelen.

Over het algemeen geldt dat de badkamers in citizenM hotels zijn ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als design, waarbij slimme technologie en duurzaamheid centraal staan.

De badkamers in citizenM hotels zijn ontworpen om een creatieve en inspirerende sfeer te creëren bijvoorbeeld door de toepassing van gedurfde kleuren en het gebruik van accenten.

Flat pack transport

Wij zijn er trots op om onze hoogwaardige badkameroplossingen wereldwijd te leveren aan de gerenommeerde citizenM Hotel groep. Onze hotel badkamer is ontworpen voor efficiëntie en gemak en worden geleverd als flat pack, inclusief duidelijke montagehandleiding. Hierdoor kunnen lokale montageploegen de badkamer snel en zonder problemen installeren, waar dan ook ter wereld.

Ons slimme concept zorgt voor aanzienlijke besparingen op montage-uren in vergelijking met een traditionele hotel badkamer, wat betekent dat u niet alleen tijd, maar ook geld bespaart. Onze hotel badkamers zijn van hoogwaardige kwaliteit, met slimme technologieën en duurzame materialen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de beste badkameroplossing krijgt voor uw hotel.

Kies voor Saniskill en transformeer uw hotel badkamers met onze hoogwaardige prefab badkameroplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten, en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw project.