REFERENTIES

prefab badkamers / badkamer renovatie Saniskill druppelThe Stayy, Geldrop

Badkamers renoveren is een belangrijke taak voor elk hotel dat zijn gasten een hoogwaardige accommodatie wil bieden. Een goed voorbeeld hiervan is The Stayy, een gloednieuw hotelconcept gelegen in Geldrop, Nederland. Dit hotel beschikt over 138 kamers en suites, allemaal met een eigentijdse en minimalistische stijl. Het hotel is ontworpen met het oog op duurzaamheid en beschikt daarom over verschillende groene elementen, zoals een sedumdak en zonnepanelen.

Naast het bieden van comfortabele en zelfstandige studio’s, biedt The Stayy ook verschillende voorzieningen, zoals gratis parkeergelegenheid, sportfaciliteiten en een loungeruimte. Het restaurant is gericht op seizoensgebonden en lokale ingrediënten en biedt een moderne keuken.

Saniskill heeft bijgedragen aan het renoveren van de badkamers in het hotel en de transformatie van 144 hotelkamers naar 138 comfortabele en zelfstandige studio’s. Deze renovaties hebben het hotel geholpen bij het bieden van een ideale woonruimte voor starters, senioren, expats en studenten. Saniskill’s expertise in badkamers renoveren heeft bijgedragen aan het creëren van een moderne en stijlvolle uitstraling van de studio’s.

Wilt u meer weten over hoe Saniskill u kan helpen bij het renoveren van uw badkamers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw project.