prefab badkamers / badkamer renovatie Saniskill druppelTe Veld, Eindhoven

In Buurtschap Te Veld in Eindhoven is QYUUBS, in opdracht van Woonbedrijf, druk bezig met de snelle realisatie van flexwoningen. Of je nu kiest voor gestapelde, geschakelde, of vrijstaande opties, deze woningen zijn geschikt voor gezinnen én alleenstaanden. Wat ze allemaal gemeen hebben? Ze zijn betaalbaar, duurzaam, vervaardigd uit natuurlijke materialen en bieden optimaal woongenot.

De flexwoningen worden opgebouwd met klikbare modules en vervolgens ter plaatse verbonden, dankzij het Plug & Play-principe. Zodra ze op hun plek staan, komt Saniskill in actie met vloeren, wanden en plafonds voor de badkamers en toiletten.

Het gebruik van ons Refit-systeem zorgt ervoor dat de bouwsnelheid ook hier gewaarborgd is. De badkamer is voorzien van een verhoogde vloer voor een efficiënte afvoer boven de constructievloer, naadloze en onderhoudsvriendelijke wandpanelen, en sanitair naar de specificaties van de klant.

De succesvolle samenwerking tussen Saniskill en Qyuubs wordt opnieuw bevestigd. Recentelijk zijn de 49 woningen van kamer D opgeleverd, en we zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende uitdaging: kamer G.